Translate

11 Νοεμβρίου 2022

Yas Marina Circuit and Ferrari world in Abu Dhabi. Πίστα αγώνων φόρμουλας και Πάρκο της Ferrari στο Abu Dhabi (ταξίδι τον Οκτώβριο του 2022)

Δεν είναι των ενδιαφερόντων μου, αλλά περάσαμε από κει, από την πίστα Yas Marina Circuit, χώρο διεξαγωγής του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι. Βρίσκεται σε ένα από τα νησάκια της πρωτεύουσας των Η.Α..Ε., στο νησί Yas. Η επιφάνεια της διαδρομής των αγωνιστικών αυτοκινήτων είναι κατασκευασμένη από αδρανές γκρίζουακ (ηφαιστειακή πέτρα), υλικό ιδιαίτερα αναγνωρισμένο για το υψηλό επίπεδο πρόσφυσης που προσφέρει. 
Δίπλα στην πίστα ράλι, που μόνον εξωτερικά είδαμε, λειτουργούν ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα και ένα πάρκο δραστηριοτήτων της Ferrari, που κυρίως ενδιέφερε κάποιους από την ομάδα. Κάτι σαν λούνα πάρκ, για λάτρεις των εξτρίμ δραστηριοτήτων, νομίζω ότι υπάρχει και πίστα όπου οδηγείς αγωνιστικά της Ferrari. Ακριβά όλα. Ιδιαίτερα τσουχτερά τα εισιτήρια, αλλά και όλα τα προϊόντα της εταιρείας στα παρακείμενα εμπορικά κέντρα. Ένα καφεδάκι το ήπιαμε, για Ferrari και άλλες φίρμες αφήσαμε τους άλλους, που δεν είναι λίγοι. Πυρετός κατανάλωσης παντού στα Η.Α.Ε.. 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου