Translate

09 Ιουνίου 2014

'Ολο σοβαρά δεν πάει, ας γελάσουμε και λίγο!

Στο http://www.iefimerida.gr/ είδα σήμερα ένα αστείο βιντεάκι, τουλάχιστον για τον τρόπο που ερμηνεύουν το ρόλο του σκύλου οι νεαροί. Το video μπορείτε να το δείτε εδώ: Αν οι άνθρωποι ήταν σκύλοι, η ζωή θα ήταν κάπως έτσι
Βέβαια το video δημιούργησε συνειρμούς, οπότε τέρμα τ' αστεία. Λίγες σκέψεις είναι οι εξής:
1. Ότι στον "πολιτισμένο" κόσμο της Δύσης, τα σκυλιά περνάνε καλύτερα από πολλούς ανθρώπους σε άλλα μήκη και πλάτη της γης.
2. Ότι αυτοί που έβαλαν τις πρόκες στην είσοδο πολυκατοικίας στην Αγγλία ή και αλλού, αν εκεί κούρνιαζε κάποιο σκυλί, δεν θα ενοχλούνταν καθόλου, μάλιστα μπορεί να το υιοθετούσαν (γούτσου-γούτσου). Στον άστεγο όμως είπαν "ουστ παλιόσκυλο", γιατί χαλούσε την αισθητική τους, καθώς και την αισθητική της εισόδου, συνοικίας κλπ. Για να μην γίνομαι άδικη με τους πολίτες (υπάρχει και ο φόβος της εγκληματικότητας), είναι ο τρόπος και το μέσο που χρησιμοποίησαν που τους ενοχοποιεί. Το κοινωνικό κράτος είναι αυτό που πρέπει να φροντίζει να μην υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν "πού την κεφαλήν κλίνη".
Σάλος για καρφιά... «απώθησης αστέγων» σε είσοδο πολυκατοικίας στο Λονδίνο
3.Μην τυραννάτε τα ζώα με κομμωτήρια, πεντικιούρ, κουστουμάκια, διαγωνισμούς ομορφιάς κλπ. Μην τα κάνετε θύματα της κενοδοξίας σας. Αν μπορούσαν να μιλήσουν, θα σας έλεγαν ότι δεν πάτε καλά!
4.Ότι τα οικόσιτα ζώα (κυρίως σκυλάκια, γατάκια) δεν είναι για ένα τέρμινο, ίσα για να κάνουμε το κέφι μας και να μας φύγει το μεράκι, γιατί έχει γεμίσει ο τόπος αδέσποτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου